За нас

   Едва ли има човек на планетата, който да отрече, че неговият дом е неговата крепост. Вярвайки в тази максима ние от Elliz-bg работим години наред, съсредоточени само в една цел, да помогнем на всеки наш клиент с лекота да внесе уют в крепостта си. 

   Удовлетвореността на клиентите е най-важната цел за нашия екип. Водени от нея ви предлагаме висококачествени и напълно екологични фототапети и тапети. 

Защо да изберете нас?

  Фототапетите и тапетите ни са произведени от висококачествени материали и екологични мастила, което  им позволява да бъдат поставени  във всяка стая на дома ви. Едно от ключовите им предимства, е че те притежават PVC покритие, което не се драска и позволява миене с неагресивни препарати. Мастилата са водоустойчиви и изцяло екологични. Цветовете са пъстри, ефектни, с естествен блясък, яркост и наситеност.

  Монтажът на флийс тапетите е изключително лесен, в това може да се обедите и сами - https://www.elliz-bg.com/media/dev/COL_Instrukcii_Tapeti.pdf

  Все още не сме Ви убедили? Тогава позволете ни да се похвалим с богатото си разнообразие от многобройни дизайни - над 2000 модела тапети и фототапети създадени с много внимание за вас - нашите клиенти. 

  И не спираме до тук…

  Ако не намерите това, което търсите и искате фототапет с ваша снимка, или конкретна визия,  дизайн екипът ни ще се погрижи затова! Не се колебайте да ни пишете: shop@elliz-bg.com или да ни се обадите +359 889 944 701 .

  За тези от Вас, които предпочитат нестандартното, предлагаме голямо разнообразие от текстури на хартиена основа, за всички тапети и фототапети с марката Colors of Life.

  Декоративните паравани - те със сигурност са оригинална и практична идея за освежаване на вашия интериор. Изключително допълнение към облика на всяко помещение, както в жилището ви, така и във фризьорски салон, лекарски кабинет, а дори и в счетоводен офис. 

Чудите се как да използвате декоративния параван?

  • Като параван в стаята и декоративна мебел, разделяща големия хол на трапезария и кухня.
  • В малко жилище за разделяне на спалнята от всекидневната част.
  • Като параван в спалнята, разграничаващ например удобен гардероб.
  • В козметичните бутици и салони - като оригинална декорация и гардероб в едно!
  • В общата детска стая - като дискретен разграничител на пространството.