Най-красивите тапети в цветя

31 юли 2019
Най-красивите тапети в цветя

 Мотиви, взети направо от поляната, ще се докажат в прости интериори, като се фокусират върху естествени материали и ръчно изработени декорации. Особено препоръчваме стенопис със скромни маргаритки или макове, които ще бъдат по-силен цветен акцент. Оригиналността на такъв пейзаж ще ви помогне да усетите близостта на природата още повече. Моделът с калатея работи чудесно в стари аранжименти с масивни мебели от тъмно дърво. Различните нюанси на зелено в комбинация с бронз са безопасна цветова комбинация, отнасяща се до цветовете на земята. 

 

 

 

 

 Нежна, пастелна роза красиво ще украси модерен интериор, пълен със светлина и пространство. Минималистичните аранжировки обикновено са доста сурови и не харесват твърде много декоративни елементи, но природата често се управлява от симетрия, която в този тип стил ще пасне идеално. Стенописът с розови листенца фокусира вниманието върху детайла, а моделът е пълен с хармония.

 

 

 Ще има и нещо за любителите на блясъка! Тапетът с флорален орнамент чудесно ще украси спалнята, а тапет с магнолии и част от светкавицата ще допълни хола. Не забравяйте, че такива изразителни модели са най-добре поставени само на една стена, за да не затрупате целия интериор. В стила на блясъка умереността е особено важна, за да бъде ефектът класически и елегантен.

 

 

 Поле с лавандула във вашия дом, без да се налага да пътувате до Франция? Фототапетът ще ви отведе направо към слънчевата и уханна Прованс! Не само пейзажът е идеално подходящ за следобедното кафе, но и ще разшири пространството благодарение на перспективата. Ако обичате лавандулата, можете да я имате в салона по всяко време на годината. 

 

Тесните стаи могат да изглеждат клаустрофобични или в краен случай да изглеждат необитаеми. Понякога обаче няма какво да направим за размера на спалнята си. Добрата новина обаче е, че малко стилизиране и креативна организация ще направят малкото пространство да изглежда творчески. Добре, може би не като дворец, но ще бъде нашият оазис в края на дългия ден и достатъчно стилен, за външни погледи. От къде да започнем? От тапета.

прочети още

Като правило дървото предизвиква приятни асоциации. То предизвиква идиличната атмосфера на селска вила, моменти на релакс и почивка в лоното на природата. Също така може да впечатли със своята естетика: интригуващи пръстени и естествен, топъл цвят. Нищо чудно, че при подреждането на интериора много хора с нетърпение посягат към дървени мебели, декорации и други видове аксесоари.

прочети още

Решението да изберете тапет за малка всекидневна като елемент на дизайна може да изглежда непривлекателно, но има много умни и креативни начини да оживите малка стая с разнообразни видове тапети, включително фототапети.

прочети още