Ваканционни вдъхновения от Bimago

27 юли 2019
Ваканционни вдъхновения от Bimago

За щастие има  моменти, когато можем да черпим енергия от слънцето и празниците, но кой от нас не би искал да се наслади на релаксиращата атмосфера за много по-дълго време? Затова си заслужава да помислим как да запазим почивната атмосфера в продължение на много месеци. Нашият съвет - можете да го направите с правилните допълнения към вашия дом! Повечето декорации, които използваме в тази статия, можете да намерите в магазина на bimago :)

 

 

 

Морската стена е толкова реалистична, че почти се чувствa като освежаващия бриз и шум от вълни! Такъв тапет е подходящ и в хола, и в спалнята, и в офиса - вероятно всеки би искал да почива и да работи на морския бряг всеки ден. Освен това получаваме оптично разширение на пространството благодарение на водната повърхност, която се простира до хоризонта.

 

 

 

Имаме нещо и за любителите на тропическите пътувания! Струва си да се избере фототапет с езеро, скрито между гъста растителност. Пейзажът изглежда непроменен от цивилизацията и напълно скрит от света. Докато не искате да скочите в тази кристално чиста вода! Зелени и сини нюанси носят мир. Имате ли желание за небесно убежище в спалнята си?

 

 

 

Ако предпочитате нещо по-малко от декорацията на цялата стена - изберете параван. Бихме се радвали да видите къде се простира тази дървесна пътека или да се потопите в изумрудената вода и да откриете тайната на подводната пещера. Този декор е не само красив, но и интригуващ и практичен!

 

Тесните стаи могат да изглеждат клаустрофобични или в краен случай да изглеждат необитаеми. Понякога обаче няма какво да направим за размера на спалнята си. Добрата новина обаче е, че малко стилизиране и креативна организация ще направят малкото пространство да изглежда творчески. Добре, може би не като дворец, но ще бъде нашият оазис в края на дългия ден и достатъчно стилен, за външни погледи. От къде да започнем? От тапета.

прочети още

Като правило дървото предизвиква приятни асоциации. То предизвиква идиличната атмосфера на селска вила, моменти на релакс и почивка в лоното на природата. Също така може да впечатли със своята естетика: интригуващи пръстени и естествен, топъл цвят. Нищо чудно, че при подреждането на интериора много хора с нетърпение посягат към дървени мебели, декорации и други видове аксесоари.

прочети още

Решението да изберете тапет за малка всекидневна като елемент на дизайна може да изглежда непривлекателно, но има много умни и креативни начини да оживите малка стая с разнообразни видове тапети, включително фототапети.

прочети още