Декорация с фототапети: Новата тенденция за вашия дом!

19 март 2019
Декорация с фототапети: Новата тенденция за вашия дом!

 Няма значение дали се изобразява вкусна храна, спиращ дъха пейзаж, или много реалистична тухлена стена ... декоративните фототапети ще придадат неповторимо усещане на домашния декор! Можете да използвате фототапети, за да добавите характер на стая, която намирате скучна.

 

 Инсталирането на светъл пейзаж може да създаде илюзията, че стаята е по-голяма или добавя светлина, ако няма прозорци. Много по-лесно е да се инсталира от обикновения тапет (и е много по-лесно да се премахне, без да се увреди стената), а фототапетите са бързо и просто решение за промяна на декора и добавяне на стил към дома ви, без да изхарчите всичкия си бюджет!

 

 Любопитно ви е да опитате? Ето всичко, което трябва да знаете за фототапетите, една от най-горещите тенденции за декориране на годината!

 

 

 

Фототапет

 

Предимствата на декоративните фототапети

 

 Фототапетите ще ви превърнат в майстор на оптичната илюзия. Имате ли в къщата си стая без прозорци?
Просто инсталирайте ярка пейзажна стена и няма да забележите, че вече няма прозорец! Също така е най-лесното
решение да се създаде илюзията, че малка стая е по-голяма. Излишно е да казвам, че фототапетът също ще
придаде отличителен и неповторим допир до всеки интериор!

 

 Страхувате се, че ще се изморите от това след няколко години? Няма проблем! Фототапетите могат да бъдат премахнати лесно без тежки повреди на стената, което е неоспоримо предимство за хората, които обичат да сменят често декора си!

 

Фототапет

 

Къде можете да инсталирате фототапет?Фототапет

 

 

 Добър въпрос! Краткият отговор е: навсякъде! Бъдете оригинални!
 Използвайте фототапет на стълбище или в банята си. Нека въображението ви води,
възможностите са неограничени. Не само, че фототапетите могат да добавят живот
в дома ви, но и в работното място, в офиса или в чакалнята.


 Кой каза, че вашето работно място трябва да е скучно и неутешително? Добре
подбраният фототапет ще трансформира вашата работна среда по възможно най-добрия
начин!

 

 Използвайте фототапети, за да покажете фирменото си лого, мотивационни
цитати или красива картина, която ще вдъхнови служителите или колегите ви.

 

 

 

Фототапет

 

 

Как да инсталирате фототапет

 

 Нищо по-просто! Първо, изберете вашата снимка в нашият сайт или изберете своя. След това ще го отпечатаме в точните размери за стената ви на висококачествен материал. Нашите фототапети се предлагат с лепило, което се поставя първо на стената, за да избегнете бъркотия!

 

 Не са необходими специални инструменти или предишен опит в инсталирането на фототапети.
Всичко, от което се нуждаете, е помощта на приятел, за да се уверите,
че всичко е правилно поставено. 

 

Фототапет

 

 


Снимки, които ще ви съблазнят!

 

 Тайната на хубав фототапет? Вашият личен избор, очевидно! Можете да използвате
собствена снимка или да изберете от нашият сайт, за да намерите фототапетът на 
мечтите си. Пейзажи, градски пейзажи, храна, архитектура, цветя... Можете да намерите
почти всичко!

 

 Готови ли сте да превърнете любимата си стая в мечта? Разгледайте нашият уебсайт,
за да започнете проекта си!

 

Фототапет

Като правило дървото предизвиква приятни асоциации. То предизвиква идиличната атмосфера на селска вила, моменти на релакс и почивка в лоното на природата. Също така може да впечатли със своята естетика: интригуващи пръстени и естествен, топъл цвят. Нищо чудно, че при подреждането на интериора много хора с нетърпение посягат към дървени мебели, декорации и други видове аксесоари.

прочети още

Решението да изберете тапет за малка всекидневна като елемент на дизайна може да изглежда непривлекателно, но има много умни и креативни начини да оживите малка стая с разнообразни видове тапети, включително фототапети.

прочети още

Стената до стълбите просто не може да бъде празна! Това е идеалното място за окачване на оригинални декорации. Ако се чудите какво да поставите на стената до стълбите, имаме няколко идеи и предложения за вас!

прочети още

Есента и зимата е време, когато вечерите са дълги и студени. Има обаче начин да ги направим по-приятни с коледни светещи лампички, които можете да си направите сами у дома!

прочети още

Пролетта напълно се разраства на място - зеленината, растенията и цъфтящите цветя са много благодарен декоративен мотив. Цветята внасят свежест, цвят и енергия в интериора. Изборът на дизайни е толкова огромен, че е лесно да намерите нещо, което ще ви помогне да постигнете желания ефект и ще съответства на стила на вашия апартамент. Как да го намерите? В нашия пост представяме най-красивите тапети в цветя в различни аранжировки.

прочети още

За щастие има моменти когато можем да черпим енергия от слънцето и празниците, но кой от нас не би искал да се наслади на релаксиращата атмосфера за много по-дълго време?

прочети още

Декорът на спалнята трябва да стимулира спокойствието и почивката, така че няма място за декоративна лудост. Начело на подреждането на този интимен интериор е, разбира се, легло, но си струва да се погрижим за неговото подходящо обзавеждане и да се насладим на уникалната атмосфера в нашия оазис на релаксация. Героят на днешната статия е стената зад леглото, която ни дава голямо пространство за маневриране по отношение на подреждането. Открийте 5 нетрадиционни предложения, които ще придадат на спалнята ви уникален характер.

прочети още

Високите дървета, които растат до прозореца ви или северното изложение на апартамента, могат да засегнат малкото количество светлина, влизащо във вътрешността. Преобладаващият здрач, разбира се, може да бъде климатичен, но в дългосрочен план става разрушителен. Въпреки това, има няколко трика, които да ви помогнат да облекчите тъмния си апартамент.

прочети още

Въвеждането на ботанически стил в интериора не изисква много работа или голямо портфолио. В нашия малък справочник ще ви предоставим тази ненатрапчива „зелена” тенденция и ще ви представим три начина за създаване на аранжировки с декорации в ботанически стил. Ще предложим както прости решения, така и някои по-сложни. В допълнение, ние ще докажем, че ботаническата тенденция няма да натовари бюджета ви и ще отговори на всички очаквания.

прочети още

Великденско яйце с помощта на парчета от тапети

прочети още

Какво да правим с изгоряла електрическа крушка? Дай й втори живот и я превърни в ... ваза с цветя! В зависимост от избраните растителни видове може да се добави в таванско помещение или селски характер към декорацията.

прочети още

Панорами на големи градове, очарователни улици, градски пейзажи или възхитителни паметници са изключителен източник на вдъхновение за всякакъв вид интериорна декорация.

прочети още

В тази статия ще разберете историята на параваните и защо те са прекрасен избор в обзавеждането на вашият дом.

прочети още

Нищо не добавя цвят и шарка към спалнята като красивия тапет.

прочети още

Макар и пренесен преди четири века в Европа, параванът продължава да пази източната си загадъчност. Той привлича със своята артистичност и неизменно поражда размисли, какво остава скрито зад него. Същевременно параванът е и функционален предмет за организиране на пространството и дори може да бъде архитектурен елемент, които прикрива недостатъците на помещението.

прочети още

Модерните фототапети могат да променят стаите и да създават стилен, светъл и интересен вътрешен интериор. Модерни тенденции в дизайна на интериора на фотографиите и стенописите ще дадат чудесни идеи за творческа, оригинална и ефективна декорация на стените и превръщането на стаите ви в приятни, елегантни и стилни жилищни пространства.

прочети още

Домът ни лесно може да се превърне в убежище, където да си оправим настроението и да повдигнем духа си. Един от най-лесните и ефективни начини да направим жилището си уютен, комфортен и уникален дом е именно чрез декорация на стени с фототапет. Често хората свързват фототапетите за стена с нещо остаряло, но това не е така.

прочети още

Фототапети според сезона

прочети още

Актуален прочит на ретро - модата от миналия век

прочети още

Използването на фототапети в българските домове стана практика преди няколко десетилетия. Времето обаче не ги направи старомодни, а напротив. Животът в градската джунгла, невъзможността да имаш ежедневен достъп до природата и мечтата за приключения ги направи още по необходими и желани във всеки дом.

прочети още

Причината за многозначността на думата флизолинови (флиз) тапети е неточност в превода. Но пък парадокси в света на тапетите - колкото искаш. Така например, с термина “винилови тапети” е прието да се обозначават тапети с оцветен слой, създаден с помощта на винил. Основата, върху която той е нанесен, може да бъде както хартиена, така и флизолинова. В същото време цветни тапети, където флизолинът се явява основа, а декоративният релеф е образуван от винилово фолио, често се характеризира като флиз. Как е по-правилно да се назовава материалът - по типа основа или според декоративния слой? Да се отговори еднозначно е сложно. Всички тапети, при чието производство така или иначе се използва флизолин, може условно да наречем флизтапети. Нека се запознаем с техните експлоатационни свойства, а също и да разберем какви преимущества дава използването на тези стенни покрития.

прочети още